Spelsöndag.

Haft en "lugn" och skön dag idag!
Började med att Monika och Wim kom hem till oss så vi åt lite klämmackor, sedan spelade vi "påskplump"!

Innan vi skulle börja med maten så satte vi igång Super Mario 3 för att vänta på att bror och Dennis skulle komma på middag, taccos! :) Efter maten satt vi och surrade om massa konstigt vid matbordet, och sedan fortsatte vi spela och där har vi fastnat! Mycket skrik, skratt och "slitaavsighåret"-ilska på detta jäkla spel! Men till sista bossen ska vi innan vi får sova! :D haha!

Vi får väl se hur det går! :)
Min sista lediga dag är snart slut och imorgon åker Morgan igen! :(
Har i alla fall haft en riktigt trevlig helg!

Kram på er!


Nyfärgat hår.

Så skönt med nyfärgat hår! :)
Blev lite mörkare än vad jag hade tänkt, men nu är det ganska likt den hårfärgen jag föddes med. Jag trivs.


Hillclimb.

Helt plötsligt satt jag i en bil med brorsan, Magnus, Stefan och hans lilla kusin Olivia till Tärnaby på Hillclimb! :)
Morgan åkte till stensele på grabbkväll, så jag hade tänkt mig en lugn hemmakväll, men så blev inte fallet! Vilken tur jag har! :)

Bara -4 grader så man ska inte klaga på vädret heller! :) Var riktigt trevligt!

Svårt att få bra bilder, men det gör inget! :)
Tack för att jag fick följa med allihopa! :)

Nu ska jag vänta på att Morgan kommer hem och sedan blir det nog en film eller något! :)

Ha en fin kväll!
Kram!

 
 

Påskmys <3

Morgan kom hem igår kväll kl 21 efter 1 1/2 månad som särbos!
Jag har nog inte sovit så gott som inatt på så länge ungefär! <3

Nu startar vi påsken med lite NHL á la Nintendo 8-bit style! :) Jag gillar att tjockisgubbarna äger ut spinkisarna, och ismaskinerna som kommer och spolar isen innan 3e perioden är ju classic! ^^ haha!

Har målat mina naglar lite sådär fult påskiga också! Någon gång måste man ju lyxa till det! ;)

Ha en superfin påsk <3
Kram på er!


Nakna damer.

Har glömt att visa dom här vackra damerna som jag fick av min moster förra gången jag var hemma i Gunnarn!
Hur fina som helst!

På morfars 80-årskalas stod jag och tittade på mormors staty som hon har i vardagsrummet, så kom det fram att det var min moster som gett den till mormor, och att hon hade två nästan likadana hemma hos sig!

Så då fick jag dom av henne!
Superfina tycker jag! <3
Tack igen!


Egentid.

Mina nya ljuslyktor som jag köpte i helgen är tända och dessutom avnjuter jag mitt nya goda violte och ser på Top Model. Johanna-tid.
Blev inget gym ikväll pga att min bil är trasig, men ibland får man vila när man ändå har jobbat hela dagen! :)
Ska sätta mig och redigera bilder en stund innan jag ska sova också! :)

Ha en fin kväll!


Tisdagar <3

Efter ett grymt danspass med bästa gruppen i 1 timma och 15 minuter för att sedan direkt vara med i ett cirkelträningpass i 60 minuter kan jag med gott samvete skalla kudden och känna mig nöjd över dagen :)

Jag och Moa hade sagt innan att vi skulle prova efter mitt Zumdancepass, så efter många om och men var vi med på det passet också och kämpade på! Det gjorde vi bra Moa! ;) Mental high-five!

Mig <3 tisdagar!

Nu ska jag gosa lite med Navi innan jag ska slå igen ögonen för idag <3
Godnatt på er!


Helgen!

Igår kom jag hem efter en helt fantastisk helg i Umeå! :) 2 nätter hos Evelina och Jonnie och 1 natt hos Cecilia!

Efter vi gjort oss i ordning på lördagen hemma hos Holmner/Elfström så for vi ut på stan och åt lunch på en grekisk restaurang! Sedan lämnade grabbarna jag och Evelina så vi var ute och shoppade och kollade runt i några timmar! :)

Åkte hem till dom för att packa ihop det sista, sedan skjutsade Evelina mig till Cissi som jag skulle sova hos lördag till söndag!

Blev en lugn kväll med massa skitsnack och massa tvspelande! Nintendo 8-bit och Super Nintendo! <3 Jag sög på Donkey Kong däremot! ;) haha!
Supermysigt var det iaf! :)

I söndags klev vi upp och gjorde oss i ordning för att fara på gymmet en sväng, denna gång på Step In 24! :)
Kul att ha provat 2 olika gym för första gången i Umeå! :)

Direkt efter vi var klar mötte vi upp Anette som jag gick i samma klass med i gymnasiet och som även Cissi jobbat med i några månader i somras för en fika! :) Kul att prata massa gamla minnen och bara ta ikapp lite! :)

Sen sa vi hejdå till Anette och jag och Cissi gick och handlade för att göra middag, och sen efter middagen var det dax för mig att att fara till busstation och åka hem!

Haft en helt underbar helg!
Hoppas vi kan göra om det snart!:)
Puss på er<3


Morgonpigg.

Vi gick isäng efter 3 igår och jag vaknade vid 8 imorse, så jag fick ligga och vänta på att alla skulle vakna tills klockan var halv 12 typ! :P Kunde inte sova både för ryggen och för att det var så ljust i rummet! Men snäll som man är så ligger man snällt och väntar att dom ska vakna ;) haha

Här kommer en resumé av gårdagen iaf! :)
Igår hade jag och Evelina världens mysfrukost och gjorde oss fredagsfin för att sedan åka ut på Myrorna för en liten loppisdag! :)
Hittade en skål, 3 ramar, ett par örhängen och en kista som jag visar sedan! :)

Sen for vi och hämtade Johnny och åt lunch på ett jättemysigt café! :)
Efteråt mötte vi upp Ida och jag köpte te! :) Violsmak såklart! :D Blev jätteglad eftersom mitt favoritte är Viol & lakrits, så nu har jag ett som smakar bara viol också, precis som dom små violpastillerna! Supergott! :)

Evelina skulle iväg och äta middag hos några brudar och sen dricka lite vin, så jag och Ida åkte hem till henne så Ida fick fixa sig lite! Fick en hel påse med kläder och ett par skor av henne! Jag behöver inte ens shoppa när jag är i stan, bara gå till Idas garderob! ;) haha!

Vi åt iaf på Eurasia, sedan åkte vi till brudarna också! :) Blev en lugn hemmakväll, med lite galenskaper, men det funkar ju det med! :) Tack mina fina <3

 

 

 

 


Lyx & ledighet

Godmorgon världen!
Här har vi varit igång sedan kl 8.30 och haft mysfrukost och fixat oss! <3

Igår kl 14 fick jag ledighet i 3 dagar!! :D
Även fast ryggen pajade så skulle det inte få förstöra min planering, stödskena på, sen åkte jag till Umeå med första stopp hos fina Evelina<3 och Johnny förstås! :)

Direkt jag kom fram fick jag gomiddag, sedan drog vi iväg på det berömda IKSU för lite gym! Jag blev nästan lite starstruck! ;) Klaustrofobi fast åt andra hållet, men är man norrlänning så är man! ;) Dessutom när man van att träna på ett gym med max 3 personer till på! :P

Direkt efter gymmet drog vi på bio!
Hansel and Gretel - Witch hunters 3D!
Helt klart en sevärd film! :)

Sedan gick vi isäng, jag har typ värsta svitsängen! Det är lyx att bo hos familjen Holmner/Elfström <3


Oh happy day!

Har varit på superbra humör idag och är allmänt taggad! :) Första dagen jag verkligen känner mig glad sedan Morgan flyttade, och nu är det inte länge innan han kommer "hem" en sväng så jag får krama på han och få ännu lite mer energi! :) <3

Blev en snabbsväng på gymmet efter jobbet idag också! :) Gladtjejidag!


Dirty Dancing.

I fredags letade mamma fram denna underbart fina LP skiva åt mig!
Alla låtar plus sångtexter från den bästa filmen som gjorts, typ <3 Älskar den!
Tack fina mamma!


Broddar & långkalsonger!

Slutade jobba kl 18, så nu har jag precis duschat efter min första mil utomhus i år! :) Nöjd tjej!
67 minuter tog det, så jag borde ta mig under timman tills tjejmilen i september, några minuter kanske det minskar bara när man får ta av sig broddarna, långkalsongerna och tjocktröjan ;) haha!
Är iaf nöjd eftersom jag varit halvhostig och snorig i någon vecka nu! :)

Man ser ju ut som en karl, men vad gör det egentligen! :)
Ha en fin kväll!


Mys & loppis!

Har precis kommit hem från mitt fina barndomshem och min fina familj!
Blir alltid lika glad av att vara där!
Bara mysa och inga måsten!

Igår satt jag och tog kort på ca 500 av mammas recept, som jag tjatat på henne i flera år om hennes recept, men nu har jag ju börjat någonstans iaf! :)

Idag åkte jag, mamma och mormor på Röda korset i Stensele en sväng! Som vanligt hittade jag saker jag ville ha, och som vanligt hade jag inte med mig lösa pengar! Tur man har världens bästa mormor som erbjuder sig att betala! :)
54:- blev det för allt så det var ju inte så farligt ändå! :)

Har även hunnit gå igenom massa i mitt gamla rum idag och kastat massor av skräp och lagt saker i "att sälja" högar och sånt som är minnen och ska vara kvar har jag sorterat och lagt fint i lådor! :) Så lite nytta har jag ju gjort ändå! :)

Jag är i alla fall så glad! :)
Jag har fått med mig massa fina saker hem som vanligt! :) Men det får ni se imorgon, börjar med loppisfynden! :)

Första bilden är två jättefina och nötta på ett helt underbart sätt gamla "Avon" burkar! :) Det roliga var att innan jag åkte till Gunnarn igår så sprang jag in på Röda Korset i Storuman och hittade en burk för 5:-, sedan hittade jag en precis likadan idag på Röda korset i Stensele för 5:-! Älskar dom! Fint att ha som förvaring åt ringar mm, dessutom är dom jättefin i sig och blir en snygg detalj i badrummet! :)

Bild nummer två är 3 stycken handmålade "fulsnygga" stora temuggar! Alla för 9:-

Sista bilden är ett serveringsfat (15:-), 2 små teburkar (2:-), ett fulsnyggt gammalt halsband (20:-) och 2 små ordböcker, svensk-italiensk och svensk-franskt (3:-)


Skattkassaskåp.

Dom öppnade ett kassaskåp på jobbet igår som har stått låst ända sedan de köpte hotellet för ca 7-8 år sedan, så jag fick en jättefin present just innan jag skulle gå hem igår! Dom är så snälla som tänker på mig! Jag blev jätteglad! :)

Tack så mycket Andreas (Moa :P) som tänkte på mig! :)

I kassaskåpet fanns det fotografier, massa tråkiga papper och den här lilla grejen! Jättefin tycker jag! :)

Skulle vara kul att veta lite bakgrund bakom detta lilla hänge, men jag får nöja mig med att jag vet att den legat i ett kassaskåp i flera år! :)


Promenad i fina vädret!

Blev så glad idag när Moa skrev och frågade om jag ville följa med ut och gå i det fina vädret! Ungefär 20 minuter innan hade jag precis bestämt mig för att jag skulle gå ut själv, så det passade helt perfekt med lite sällskap! :)

9 km på ungefär 1h och 30 minuter tog det, och då avslutade vi med utsiktsbacken, så det var ju helt okej! :) Jätteskönt ute var det också.
Tack så mycket för sällskapet Moa! :)

Nu är jag redo för jobbet! :)
Ha en fin dag! <3


Lyx & dans!

När man är ensam får man väl lyxa till det lite med oxfilé? :)
Helt okej om jag får säga det själv :)

Har i alla fall just kommit hem från mitt första pass detta år! :) Zumdance!
Det var ungefär 20 stycken som kom för att dansa med mig så det var jättekul!

Grymma var dom också! :)
Tack för ikväll alla fina!

Kärlek till er!


Tvåochenhalvvecka.

Idag är det två veckor och 4 dagar sedan Morgan flyttade till Stockholm och vi blev särbos.
Det är sånna här dagar, när jag är ledig, som ensamheten kryper fram. Idag känner jag mig riktigt ensam, jag har ingen ro och måste sysselsätta mig hela tiden för att inte bli ännu mer uttråkad.
Men snart är det påsk så då kommer han "hem" så jag får rå om han i några dagar! :)

Sitter just nu och dricker mitt nya Viol & Lakrits-te som jag precis var ute på byn och köpte och söker lite jobb! :)

Jag saknar mina vänner också!
Puss på er<3
Punkt.


Det tar sig.

Än är formen inte vad den var för några år sedan, men på god väg! :) Det börjar ta sig med löpningen igen, har fått tillbaka glädjen med att springa också vilket känns helt underbart! :)
Hann precis springa 5 km på exakt 30 minuter igår, så någon minut till ska jag väl kunna förbättra innan första "tävlingen" för i år! :)

Resultat är glädje.


Marknad & monopol.

Idag åkte jag och bror till Lycksele på marknaden! Där träffade vi upp Hanna och Magnus och åkte till Secondhand butiken först! :) Där mötte jag upp min fina Anubis, Tord och sötonga och vandra runt ett tag! :)
Sedan sa jag hejdå till Anubis och jag, Jonas, Hanna och Magnus åkte in på marknaden! :) Det var snöstorm så många knallare hade packat ihop och åkt hem, men det gick bra ändå! :)
Gjorde lite fynd idag i alla fall! :)

Sedan åkte vi till Gunnarn och Hanna & Magnus bjöd på supergod älgstek! :D Jag och Jonas bidrog till ugnsbakade rotfrukter och lite sås! :) Mums!

Efter maten var det dags för Monopol, "Sverigeversionen"! Shit vad länge sen det var jag spelade monopol, måste ha varit 10 år sedan typ! Jättekul ju :)
Första gången vann jag, (såklart ;), och andra gången vann Hanna, girlpower! ;P Har just kommit hem och hunnit packa upp och gjort mig i ordning för sängen!

Tackar för en snöig men mysig dag <3
Kram!


Sushimys.

Bjöd mamma och bror på middag!
Mysigt värre! <3 Puss på er!
Sushi till huvudrätt och "pannacotta" av kvarg och färska bär till efterrätt blev det!:) Fick dessutom inviga barbordet som ska bort på söndag, fick ju ha det fint i en månad iaf! :)

Bara Morgan och Ronny saknades! <3