Ännu en natt.

Igår kväll vid klockan 23 då jag åkte lastbil med Jonas började jag må dåligt och började att spy. Blev en jobbig färd hem från Obbola då jag var tvungen att spy mer än varje halvtimma! Klockan 03 var vi hemma och jag fortsatte spy mer eller mindre varje kvart tills klockan var 8 i morse då mamma hade ringt och rådfrågat vad vi skulle göra eftersom jag inte ens kunde behålla minsta lilla vatten och mina kräkningar innehöll svart färg. 

Vid 8 i morse kom ambulansen och hämtade mig och mamma och jag fick åka till Lycksele på akuten. Direkt jag började få vätska i dropp i ambulansen så mådde jag redan mycket bättre, hade då 38,6 i feber och ont i huvudet.

De provade först att sätta in en sond genom näsan som skulle avlasta magsäcken, men jag hade för trång näsa så det gick inte.
Fick göra gastroskopi (alltid lika trevligt) för att kolla efter blödningar i magen, men som tur var så fanns det inget!

Har fått ligga på IVA sedan vid 11 tror jag och får massa vätskedropp. Ska vara kvar under natten för observation, så de kan hålla koll på att det inte är blödningar och att jag inte börjar spy igen! Antingen har jag fått en "järnförgiftning" av järntabletterna jag äter, eller så har jag någon sorts maginfluensa som retar tarmarna. Får se vad som händer imorgon.

Är väldigt trött, har fått flytande alvedon också så febern har gått ner och huvudvärken har nästan gått över. Just nu så känner jag mig mest bara orkeslös och hungrig efter att inte ha ätit något sedan igår klockan 21.
Måste fortfarande vara fastande och får inte ens dricka vatten.

Ska försöka sova nu så jag tar ikapp lite förlorad sömn, kanske jag känner mig piggare imorgon! Lär ha ännu mer ont och vara lemmen i hela bröstet efter allt spyande imorgon! Ursch och blä! Men mår som sagt hyffsat ändå.

Godnatt!

Tid.

Tänk om man kunde få vrida tillbaka tiden bara lite. Eller fått hoppa över några kapitel helt och hållet. Kanske till och med fått vrida fram tiden en liten bit tills saker har ramlat på rätt plats.

När nästan precis allt som man en gång var tas ifrån en.
När man äntligen var på väg dit man ville vara i livet, dörrar som stod på vid gavel och det var bara att springa fram och välja en dörr och öppna den.
För att sedan en dag tvingas ändra på allt, bli förändrad från insidan och ut, få drömmar krossade och att inte riktigt längre få bestämma själv vad som är bra eller dåligt. Det är jobbigt.

Jag hade precis börjat tycka om mig själv, se fram emot varje dag, vad som väntade och vad jag kunde åstadkomma, sedan hände det här och nu är jag tillbaka på en ruta långt under noll.
Ännu ett misslyckande, så känns det. I alla fall vissa dagar.

Det är svårt att sluta tänka på vara man var på väg och vad man kunde ha blivit om det aldrig hade hänt.

Att börja om igen från noll. Att försöka få tillbaka tänket, viljan & kämparglöden och bestämma sig för något igen, när det inte riktigt längre är vad man först valde att kämpa för. Det är svårt och det tar tid. 


Lunch & prover.

Har varit i Storuman idag då jag skulle på sjukan för att ta prover 11.30 och lägga om piccen, hann inte så långt då jag haft ont i bröstet och runt insticket i några dagar, så de vågade inte ta några prover ur den. De tog crp för att kolla om jag hade några infektioner och fick en ny tid hos en läkare 14.15.

Medans så fick jag fara och luncha med dom här snyggingarna! ❤
Emelie, Marie och lilla Kewin såklart!

Åkte tillbaka till sjukan men fick inte komma in förrän klockan var 3.
Fick göra EKG och läkaren gjorde lite undersökningar och vänta lite till medan hon ringde till min läkare i Umeå på Njurmedicin. Eftersom jag är "speciell" och har så komplicerad sjukdom så måste dom vara extra försiktig, därför tar allt så lång tid när det väl blir något, mycket väntan..

Crp:t såg ändå bra ut så läkaren godkände provtagningen som skulle göras, så det var ju bra. Kan vara en liten liten inflammation i hjärtmuskeln, men det ska inte vara någon fara. Ska tillbaka på torsdag för att kolla så det inte blir värre bara!
Klockan 17 var jag färdig och fick fara hem!

Nu - Några avsnitt Grey's! 😊
Kram & godnatt!

Anatomy.

Har börjat kolla på Grey's Anatomy för första gången, har hunnit till säsong 3 nu. Ganska roligt då jag faktiskt förstår rätt så mycket, känner mig nästan lite som hemma! Haha.. Dagarna går som på räls annars, det händer inte så mycket, jag gör inte så mycket. Har varit väldigt trött och haft ont i kroppen och varit omotiverad till allt..

Sitter just nu och dricker hallon & lakrits-te i sängen med min fina fina lilla te-bricka framför ett avsnitt Grey's! Funderar lite om allt, what does the fox say?, och allt sånt! :)
Imorgon ska jag få träffa fina Marie och hennes lilla Kewin! ❤ Något att se fram emot!

Kramkram